چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

دختري 16ساله هستم که قدم 175سانتي متر و وزنم 68کيلو گرم است . آيا اضافه وزن دارم؟براي از بين بردن چربي در پهلو چه کنم ؟

پاسخ :
پاسخ ازدکتر ضياء الدين مظهري :
با اين که بلندي قد شما از جداول جهاني هم ،نسبت به دختران هم سن خود بيشتر است اما با اين حال تقريبا با اين قد هم،9کيلو اضافه وزن داريد که بهتر است به آرامي و با ورزش اضافه وزن خود را کاهش دهيد . همچنين براي کاهش چربي تجمع يافته در پهلو،از ورزش هاي ناحيه پهلو به صورت منظم استفاده کنيد.