چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

پسري 18ساله ام، وزنم تا 6ماه پيش 96کيلوبود،ولي در حال حاضر با انجام ورزش و رژيم 71کيلو هستم قدم 180سانتي متر است. آيا اين وزن مناسبه؟

پاسخ :
پاسخ ازدکتر ضياء الدين مظهري :
خوشحالم که توانسته ايد اضافه وزن خود را کاهش دهيد،اما مواظب بايد بيشتر از 4-3کيلو اضافه وزن خود را بيشتر کم نکنيد . براي همين بهتر است اين کار با فعاليت بدني مناسب و رژيم غذايي متعادل و متنوع صورت گيرد. اما در صورتي که وزن شما ثابت باشد و افزايش در قدتان ديده شود،مناسب تر است،چون در سن رشد هستيد،اگر وزن خود را زيا کم کنيد،نياز بدن تان به مواد مغذي ناديده گرفته خواهد شد