چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

خانمي 25 ساله هستم که ابروهايم را تاتو کرده ام لطفا مرا راهنمايي کنيد که آيا حمام کردن و استخر رفتن براي من ضرر دارد يا نه و تا چه زماني نبايد استخر بروم؟

پاسخ :
يکي از نکاتي که بايد پس از انجام تاتو رعايت شود اين است که هنگام دوش گرفتن آب به صورت مستقيم روي پوست نريزد و يا پوست، زياد در آب نماند. همين طور تا زماني که زخم تاتويتان خوب نشود بايد از تابش نور آفتاب به طور مستقيم، از رفتن به دريا (به خاطر شوري آب) يا شنا در استخر (به خاطر کلردار بودن آب) پرهيز کنيد. البته رفتن به سونا و اتاق هاي بخار، به همان اندازه براي تاتوي شما مضر است. هرگز سعي نکنيد که زخم روي تاتويتان را بکنيد. اين زخم بين 1 تا سه هفته بعد مي ريزد. فقط در صورت مشاهده قرمزي و تورم، روي آن تکه هاي يخ قرار دهيد و در صورت مشاهده کوچکترين عفونتي حتما به پزشک مراجعه کنيد.
منبع: ماهنامه دنياي سلامت 54