چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در صورت فوت يکي از والدين، وظيفه والد ديگر نسبت به کودک چيست؟

پاسخ :
به دنبال فوت پدر يا مادر، استرس بسيار بزرگي در زندگي کودک به وجود مي‌آيد اما در عين حال پايان زندگي و حيات آن والد است و کودک بايد خود را با اين فقدان سازگار کند. در اين باره ما شاهد استرس‌هاي مستمر مانند آنچه در طلاق رخ مي‌دهد، نخواهيم بود. حتي تحقيقات نشان مي‌دهد که کودکي که يکي از والدين خود را از دست مي‌دهد، در صورتي که زندگي براي او بعد از اين واقعه طوري فراهم باشد که بتواند از يک جايگزين ثابت و دايمي برخوردار شود و آن فرد جايگزين، تمام آن کفايت‌هايي را داشته باشد که والد از دست رفته داشته است، کودک آسيب کمتري مي‌بيند تا کودکي که والدينش از يکديگر جدا شده‌اند. طلاق، استرس‌هاي بيشتري را به کودک وارد مي‌کند.
www.salamat.com