چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

صورت و به‌ويژه ناحيه گونه‌هاي من قرمز است، چه‌کار مي‌توانم بکنم؟

پاسخ :
اگر علت قرمزي و برافروختگي صورت شما برخورد پوست‌تان با باد گرم يا سرد يا نورآفتاب است، ضمن استفاده از فرآورده‌هاي آرام‌بخش پوست، بهتر است از ضدآفتاب مناسب و لوسيون مرطوب‌کننده براي کاهش خشکي پوست بهره ببريم. خوب است يادآوري کنيم که بسياري از خانم‌ها از کرم‌ آرام‌بخش اوسرين براي رفع سوزش و ناراحتي پوست خود استفاده مي‌کنند که در عين حال مرطوب کننده نيز هست. اگر با عصاره جوي دو سر ترکيب شده باشد، براي رفع قرمزي و التهاب، خارش و خشکي پوست، فرآورده‌ مفيد و موثري است.
www.salamat.com