چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مبتلا به سنگ کليه هستم. قبلا هم سنگ‌شکن کردم ولي مجددا در کليه‌هايم سنگ به وجود آمده است. ترجيح مي‌دهم داروهاي گياهي استفاده کنم و به تازگي در تبليغات ماهواره‌اي دارويي به نام Anti Stone (ضدسنگ) تبليغ مي‌شود که مي‌گويند هر نوع سنگي را حل مي‌کند. آيا با توجه به گياهي بودن، مصرف اين دارو اشکالي دارد؟

پاسخ :
ترکيب اصلي اين داروها اغلب در ماهواره‌ها بيان نمي‌شود. لذا شما نمي‌توانيد از سلامت يا مضر بودن اين ترکيبات اطمينان حاصل کنيد اما چند داروي گياهي که مجوز بهداشتي هم دارند هم اکنون در اروپا وجود دارد و مورد استفاده افراد قرار مي‌گيرد. جالب است بدانيد اين داروهاي داراي مجوز هم بيشتر در مرحله دفع سنگ کمک مي‌کند اما نمي‌تواند سنگ را حل کند. بنابراين مي‌بينيد که ادعاي ياد شده در اين تبليغات به نظر غيرمنطقي و بدون مجوز مي‌رسد. توصيه مي‌کنم اين دارو را قبل از استفاده حتما به پزشک متخصص که تحت نظرش هستيد نشان دهيد.
www.salamat.com