چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا سوزش ادرار پس از جراحي سزارين طبيعي است؟ مدتي است که از سزارين شدنم مي‌گذرد و بي‌آنکه علت اين مشکل را بدانم گاهي دچار سوزش ادرار مي‌شوم. راهنمايي کنيد.

پاسخ :
اگر در هنگام و يا قبل از عمل سزارين براي شما از لوله‌هاي (کاتترهاي) تخليه کننده ادرار استفاده کرده‌اند ممکن است سوزش ادرار به آن علت باشد. نگران نباشيد چون اغلب گذرا و خوش‌خيم است و به زودي دفع خواهد شد. اما اگر مشکل شما بيش از چند ماه طول کشيده است بايد حتما براي معاينه به پزشک مراجعه کنيد و تحت بررسي قرار بگيريد. از آنجا که شرح حال بيشتري از شما در اختيار نداريم متاسفانه بيش از اين امکان راهنمايي وجود ندارد.
www.salamat.com