چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

پس از بارداري تا چند روز اجازه داريم روي شکم بخوابيم بدون آنکه جنين احساس ناراحتي کند؟

پاسخ :
خوابيدن روي شکم به هيچ‌وجه مشکلي ايجاد نمي‌کند و جنين شما ناراحت نمي‌شود. گرچه شما احساس مي‌کنيد که جنين به سطح روي شکم شما چسبيده ولي در حقيقت جنين درون کيسه آب داخل رحم بوده و از تمامي آسيب‌هاي خارجي در امان است. جنين شما در رحم تکان مي‌خورد و بهترين جايگاه را براي خود انتخاب مي‌کند. بهترين وضعيت براي يک زن باردار، خوابيدن به پهلو است زيرا در اين حال راحت‌تر نفس مي‌کشد و در عين حال وزن جنين را نيز تحمل نمي‌کند. خوابيدن به پشت تنها وضعيت ناراحت‌کننده براي زن باردار است زيرا در اين وضعيت وزن جنين روي سينه سنگيني مي‌کند و اختلالات تنفسي پيش مي‌آورد.
www.salamat.com