چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

هفت ماهه باردارم ولي به دليل درد شديد کمر، شب‌ها نمي‌توانم بخوابم و به همين دليل قرص خواب مصرف مي‌کنم. آيا اين قرص‌ها ضرري براي جنين دارد؟

پاسخ :
در دوران بارداري توصيه مي‌شود تا حد ممکن دارو مصرف نشود. بهتر است به جاي مصرف دارو، دليل بي‌خوابي‌تان را جستجو و آن را درمان کنيد. خوردن قرص‌هاي خواب‌آور تنها سبب مي‌شود درد شما براي مدتي آرام شود ولي درمان‌کننده آن نيست. در دوران بارداري مراقب کمر خود باشيد و پيشنهاد مي‌کنم با يک متخصص مشورت کنيد. ساعات خواب زنان باردار با ديگران فرق دارد. زنان باردار چون در طول روز بيشتر استراحت مي‌کنند، شب‌ها خواب‌شان نمي‌برد.
www.salamat.com