چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

من مبتلا به پارکينسون هستم و در بلع غذا مشکل دارم و احساس مي‌کنم توده‌اي در حلق من وجود دارد. طي شش ماه، دو بار براي ذات‌الريه تحت درمان بودم. ممکن است مرا راهنمايي بفرماييد؟

پاسخ :
بله. اين موضوع که بيماران مبتلا به پارکينسون به اختلال بلع و ورود غذا و مايع به ريه دچار شوند، شايع است و همين موضوع موجب بروز عفونت ريه يا ذات‌الريه مي‌شود. داروهاي ضد پارکينسون تاثير کمي بر اين عارضه دارند اما گفتار درماني منظم به شما کمک مي‌کند. با متخصص تغذيه، مشاوره کنيد و ترجيحا از غذاهايي با قوام نرم‌تر استفاده کنيد. براي رفع احساس توده در گلو، بهتر است آب زياد بنوشيد تا بدن شما دچار کم آبي نشود و احساس وجود توده نيز برطرف شود.
www.salamat.com