چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مي‌خواستم بدانم اگر قدرت ديد من ضعيف باشد، بچه من آن را به ارث مي‌برد؟ کودک من بيشتر موقع چشم‌هايش را چپ مي‌کند، آيا ممکن است آنها به همين صورت باقي بمانند و آيا اين کار پيامدي خواهد داشت؟

پاسخ :
اگر براي اصلاح ديد‌تان، نياز به پزشک داريد يا مشکل خاصي در ارتباط با چشم‌ داشته باشيد (مانند آب مرواريد)، در اين صورت ممکن است کودک‌تان اين ژن را از شما به ارث ببرد. درباره سابقه بينايي خانواده‌تان با پزشک کودک، مشاوره کنيد.درباره سوال ديگرتان هم بايد بگويم خير. اگر بچه‌ها چشمشان را چپ کنند، چشمشان به همان صورت باقي نخواهد ماند.
www.salamat.com