چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

دو روز است که دندانم را عصب‌کشي کرده‌ام اما هنوز درد دارد. اين درد به چه علت است، مگر عصب آن از بين نرفته است؟

پاسخ :
در درمان ريشه دندان، کليه محتويات داخل کانال ريشه را اعم از اعصاب و عروق، خارج مي‌کنيم اما در اين عمليات، در استخوان اطراف ريشه، التهاب ايجاد مي‌شود که ناشي از قطع اعصاب و عروق و آسيب ناشي از فايل‌کردن (تراشيدن) کانال است. در نتيجه بعد از درمان عصب‌کشي، اگرچه دندان‌ها به سرما و گرما حساس نيستند، اما به علت التهاب استخوان اطراف ريشه، به فشار و ضربه حساس‌اند که توصيه مي‌شود در يکي دو روز بعد از درمان، از مسکن‌هاي ضد التهاب استفاده شود.
www.salamat.com