چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

57 سال دارم و مدتي است به ديسک کمر مبتلا شده‌ام. توصيه‌هايي از جانب پزشکم شده است اما توضيح نداده کي اين ديسک دردسرساز مي‌شود؟ لطفا راهنمايي کنيد.

پاسخ :
کسي که ديسکش دچار مشکل شده درست مثل ماشيني است که تايرش دچار زدگي شده باشد. اگر شما توانستي به من بگويي قطعا چه زماني تاير ماشين من مي‌ترکد ما هم اعلام مي‌کنيم چه زماني ديسک در معرض خطر شما دردسر جدي مي‌آفريند. در هر دو مساله بايد جانب احتياط رعايت شود. ممکن است با تاير ماشين کيلومترها بروي بي‌دردسر، اما شايد هم در کيلومتر اول به مشکل بخوري. رعايت جوانب احتياط، باعث آسودگي خيال مي‌شود. چه احتياطي؟ رعايت اساس درمان ديسک يعني استراحت به علاوه انجام روش صحيح نشستن، ايستادن، خوابيدن و اگر درد يا علامتي مثل گزگز و خواب رفتگي پا بود با مشورت پزشک اقدام سريع درماني کنيد.
www.salamat.com