چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا براي درمان موهاي زايد با ليزر نياز به آمادگي قبلي داريم؟

پاسخ :
بله. بيماران بايد از چند هفته قبل از درمان، موهاي مورد نظر را از ريشه در نياورند (يعني با مومک و موبرهاي شيميايي و ساينده‌ها يا بند انداختن) و پيش از شروع درمان با ليزر، بايد موها را بتراشند. پس از عمل ليزر، قرمزي و تورم کمي اطراف فوليکول به وجود خواهد آمد که پس از دو سه ساعت برطرف مي‌شود و نياز به پانسمان يا درمان خاصي ندارد و گاهي مي‌توان از مرطوب کننده استفاده کرد. البته با تمام اين تدابير، پيشگويي دقيق نتايج درمان در افراد گوناگون به علت گوناگوني بيماران و طبيعت رشدي فوليکول مو (مراحل رشد مو) مشکل است. پزشکان خود را متعهد به انجام ليزر به عالي‌ترين نحو مي‌دانند و تلاش خواهند کرد که نتايجي را که از نظر زيبايي مدنظر بيمار باشد، فراهم کنند. به هر حال نمي‌توان نتيجه نهايي درمان را تضمين کرد.
www.salamat.com