چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

خانم 67 ساله‌اي هستم که اقدام به درمان چين و چروک‌هاي صورتم کردم و نتيجه تزريق سلول‌هاي جوان‌کننده رضايت‌بخش نبوده است. علتش چيست؟ عملکرد متخصص يا چيز ديگري؟

پاسخ :
اين روش سلول درماني (تزريق سلول‌هاي فيبروبلاست) بيشتر در بيماران جوان‌تر رضايت‌بخش است و نتايج آن در افراد مسن‌تر قابل قبول نبوده است. بنابراين محققان پوست در مرکز تحقيقات، طرح جديدي را پايه‌ريزي کردند که با کاربرد دستگاه راديوفرکوئنسي فرآيند جوان‌سازي پوست در افراد پير را بهبود ببخشند و از تلفيق اين روش با روش گذشته نتايج موفقيت‌آميزي را در پوست و زيبايي ايجاد کنند.
www.salamat.com