چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مدت طولاني است که از چاقي رنج مي‌برم. به نظر شما روش‌هايي مانند استفاده از قرص‌ها يا کمربندهاي لاغري در شروع لاغر شدن نيز ممکن است زيانبار باشد؟

پاسخ :
متاسفانه تحت تاثير تبليغات غلط ولي بسيار اغواکننده عاري از واقعيت که از طرف رسانه‌هاي درون مرزي و برون مرزي به طور دايمي‌ ارايه و تاکيد مي‌شود، اکثريت قريب به اتفاق مراجعه کنندگان به اين جانب و ساير همکاران درخواست لاغري سريع و فوري و جادويي دارند و مي‌خواهند علاوه بر تهيه و تدوين برنامه کاهش‌دهنده وزن حتما داروهاي کمک لاغري و روش‌هاي معجزه‌آسا و جادويي را نيز دريافت کنند.
در صورتي که با توجه به سن، جنس و مقدار اضافه وزن و درجات چاقي که دارند مي‌توانند بدون هيچ دارويي با استفاده از روش‌هاي ديگري فقط با پيروي کردن دقيق از روش‌هاي اصولي و اقدامات اساسي و رعايت کامل چند دستورالعمل ساده و کاملا قابل اجرا به طور کاملا تدريجي چربي‌هاي اضافي انباشته شده را از خود دور کرده و هر هفته بيشتر از هفته قبل خود را به سوي اندام موزون و احساس سلامت بيشتر نزديک کنند، بنابراين حتي در شروع نيز ما استفاده کردن از اين روش‌ها را به شما توصيه نمي‌کنيم.
www.salamat.com