چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

پدرم را به يکي از مراکز انجمن ترک اعتياد بردم اما مي‌گويند پروسه درمان خيلي طولاني است، چرا؟

پاسخ :
خب بله، پروسه درمان طولاني است. نمي‌دانم چرا بيشتر شما قياس اشتباهي داريد. به طور مثال، پدرتان را 10 سال است که براي فشارخون نزد دکتر مي‌بريد و هر بار مي‌گوييد الحمدلله بهتر است و کسي هم به شما نمي‌خندد و حوصله‌اش هم سر نمي‌رود اگر 10 سال فشار خون، ديابت يا پا درد او خوب نشده است اما وقتي درمان اعتياد که همه جان و زندگي و خانواده را بيمار کرده، دو سه سال طول مي‌کشد، فرياد مي‌‌کنيد. البته تقصير شما نيست. اين يک قضيه عمومي است. انگار ما هنوز باور نکرده‌ايم اعتياد هم يک بيماري است. روزها و ساعت‌ها به سلامت خود صدمه زده‌ايد، صبر کنيد تا کم‌کم روي محور سلامت حرکت کنيد.
www.salamat.com