چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

من 43 ساله هستم. پزشکان به دليل يک مشکل حادي که داشتم مجبور شدند رحم مرا را بردارند و از چهار ماه پيش تا امروز که رحم ندارم، حس مي‌کنم روي روابط زناشويي‌ام تاثير سوء گذاشته است. آيا اين حدس من درست است؟

پاسخ :
اين عمل چه به طريقه شکمي و يا واژينال و يا از طريق لاپاراسکوپي انجام شود، تاثيري در روابط زناشويي نخواهد داشت و پس از اتمام دوره نقاهت جراحي (اغلب براي عمل سه تا شش روز بستري در بيمارستان و شش هفته دوره نقاهت عمل است و چنانچه به طريقه واژينال يا لاپارسکوپي عمل شويد حتي دوره نقاهت کوتاه‌تر خواهد بود)، شرايط به‌طور کامل عادي خواهد شد. حتي در افرادي که به دليل خون‌ريزي‌هاي طولاني، مشکلات زناشويي در اين زمينه داشته‌اند، شرايط بهتر خواهد شد و چون از درد و خون‌ريزي نجات مي‌يابيد، با سلامت بهتر کيفيت زندگي‌تان ارتقا مي‌يابد. اميدوارم کمک‌تان کرده باشم. در غير اين صورت به يک روان‌پزشک يا مشاور خانواده مراجعه کنيد.
www.salamat.com