چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

خانم خانه‌داري هستم مبتلا به ديسک کمر، پزشکم تصميم‌گيري جراحي را به عهده خودم گذاشته و گفته اگر دردت غيرقابل تحمل بود بيا براي ويزيت، معيار اين تحمل در افراد فرق دارد. از کجا بايد فهميد؟

پاسخ :
براي اينکه در تصميم‌گيري شما کمکي کرده باشم اين‌طوري قضيه را ساده مي‌کنم و مي‌گويم دردي غيرقابل تحمل است که:
1) شما با مصرف مسکن و داروهايي که تجويز کرده‌ام باز هم نمي‌توانيد کارتان را انجام بدهيد.
2) حتي با اينکه توصيه به استراحت شده و شما طبق توصيه پزشک استراحت مي‌کنيد اما درد داريد و نمي‌توانيد کار کنيد.
3) قادر به انجام کارها و امور روزمره قبلي‌اتان نيستيد. يعني شما که خانه‌دار هستيد و از سال‌ها پيش صبح بيدار مي‌شويد و مشغول پخت و پز و نظافت منزل بوديد حالا قادر نيستيد کار قبلي را بکنيد.
دقت کنيد منظور ما کارهاي روتين و معمول بوده نه اينکه شما با ديسک کمر بلند شويد تغيير دکوراسيون مبلمان و کمدها را انجام بدهيد. اگر اين کار را انجام مي‌داديد بايد بگويم همين‌ها بوده که امروز شما را به اينجا (ديسک کمر) رسانده است. به همه خانم‌ها اخطار مي‌دهم، هل دادن و جابه‌جايي اجسام سنگين مانند مبل‌ها و کمد‌ (که به طور معمول عاشق تغييرات دکوراسيون هستيد) به شدت دشمني مستقيم با کمرتان دارد.
www.salamat.com