چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مرا راهنمايي کنيد. زندگي‌مان به دليل لج‌بازي زنانه همسرم در حال نابودي است. به او بگوييد من جنس مردها را بهتر از او مي‌شناسم. به من مي‌گويد تو به همکاران مرد من سوءظن داري در حالي که رفتار من طبيعي است. چگونه بايد فهميد يک مرد سوءظن دارد يا رفتارش طبيعي است و خانم او مقصر است؟

پاسخ :
به مساله مهمي اشاره کرديد. براي اينکه روشن صحبت کنم، مثال مي‌زنم. اگر شما درباره رفتار او با دايي يا عموي جوانش حساس هستيد چون بيشتر مردها در اين زمينه طبيعي رفتار مي‌کنند، شما به سوءظن مبتلا شده‌ايد. اما قطعا 99 درصد آقايان به اينکه تا خانم‌‌شان به منزل مي‌آيد، همکار آقاي او هر روز sms زده يا تماس مي‌گيرد، حساس‌اند و شما سوءظن نداريد. اگر حساس هستيد که چرا در اتاق کار خانم شما دو مرد نيز حضور دارند و يا چرا ارباب رجوع مرد به او مراجعه دارد، بايد در رفتارتان بينديشيد و سوءظن خود را رفع کنيد. بهترين راه اين است که بگوييد اين مساله مرا به هم ريخته عزيزم، بيا با هم راجع به آن صحبت کنيم. البته در مواردي که گفتم شما مقصر هستيد. بايد فکرتان را اصلاح کنيد. بهتر است به يک مشاور مراجعه کنيد.
www.salamat.com