چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

کارگر يک شرکت توليدي هستم و در بخش بسته‌بندي کار مي‌کنم. سر و صداي محيط کار آزارم مي‌دهد. وقتي به خانه برمي‌گردم دچار سردردهاي شديد مي‌شوم و صداي تلويزيون و يا شستن ظروف آزارم مي‌دهد. چطور مي‌توانم از اين حالات پيشگيري کنم؟

پاسخ :
طبق استاندارد اگر سر و صداي محيط‌هاي کاري براي افرادي که روزي 8 ساعت کار مي‌کنند بيشتر از 80 دسي‌بل باشد، به شنوايي‌شان آسيب وارد مي‌شود. اما مطالعات متعدد نشان داده است که صدا علاوه بر کاهش شنوايي، تاثيرات زيان‌آور ديگري هم دارد و مي‌تواند سبب اختلالات عصبي، مشکلات گوارشي و بيماري‌هاي قلبي در افراد شود. بهتر است با روش‌هاي فني مهندسي و تعمير به موقع دستگاه‌ها سر و صدا کنترل شود. در غير اين صورت، با کاهش ساعات کاري و استفاده از گوشي‌هاي حفاظتي مي‌توان مشکل را تا حدي کنترل کرده و از عوارض ناشي از آن پيشگيري کرد.
www.salamat.com