چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

من در کارخانه سيمان شاغل هستم (قسمت اداري) و در محيط کار ما گرد و غبار و خاک زياد است. همچنين در شهري که زندگي مي‌کنيم، وزش باد همراه با خاک زياد بوده، پوستم هر روزه تيره‌تر و خشک‌تر مي‌شود. راهنماييم کنيد.

پاسخ :
به عنوان يک قاعده نبايد پوست خشک را زياد (به خصوص با صابون) شست. همچنين نبايد با آب و هواي خشن برخورد داشت. استفاده از مرطوب‌کننده پس از شستن صورت توصيه مي‌شود و بايد آن را وقتي هنوز پوست کمي رطوبت دارد استفاده کرد و به آرامي روي پوست پخش کرد. ماساژ زيادي توصيه نمي‌شود چون ممکن است پوست را حساس کند. تعداد دفعات استفاده از مرطوب‌کننده بستگي به نوع پوست و نياز آن دارد. بايد مرطوب‌کننده را روي صورت و گردن ماليد و اگر T-zon-e (پيشاني، بيني، ‌چانه)صورت چرب است، روي اين قسمت نبايد از مرطوب‌کننده استفاده کرد.
www.salamat.com