چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

با وجود اينکه حامله هستم اما لکه‌بيني دارم و گاهي زير شکمم دردي مي‌پيچد. آيا مانعي دارد؟

پاسخ :
بايد حتما با متخصص زنان مشورت کنيد. به خصوص اگر سابقه جراحي در ناحيه لگن مانند عمل آپانديسيت يا کيست تخمداني داشته‌ايد بايد از نظر حاملگي خارج از رحم بررسي شويد. تاکيد مي‌کنم که اين امر از اورژانس‌هاي کاريتان باشد. حتما به متخصص مراجعه کنيد.
شيوع حاملگي خارج رحم در چند سال اخير افزايش يافته چون سن ازدواج بالا رفته و افراد در سن بالا بارور مي‌شوند (بالاي 35 سال براي اولين بارداري) عفونت‌هاي دستگاه تناسلي، استفاده از روش‌هاي جلوگيري از بارداري مانند آي‌يو‌دي و يا قرص‌هاي پروژستروني به تنهايي، سابقه سزارين مکرر و مواردي که در بالا ذکر کردم، خطر حاملگي نابه‌جا را 10 تا 25 برابر ديگران افزايش مي‌دهد.
www.salamat.com