چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

بارها براي درمان آکنه انواع داروها را امتحان کردم. جاي جوش‌هايم روي گونه باقي‌مانده است. پزشکان ليزر را توصيه مي‌کنند اما من از عوارض احتمالي ليزر بي‌خبرم. لطفا مرا راهنمايي کنيد؟

پاسخ :
اين جوش به سن بستگي دارد و برحسب خصوصيات خانوادگي و ژنتيک، شدت و ضعف ضايعات و طول مدت بيماري مشخص مي‌شود. بنابراين پزشکان زماني داروها را قطع کامل مي‌کنند که از پايان دوره جوش جواني بيمار مطمئن باشند و حتي با حداقل دارو در صورت بهبود يافتن ظاهري نيز درمان را ادامه مي‌دهند و اگر دارو از سوي بيمار قطع شود، ضايعات برمي‌گردد. براي درمان جاي جوش‌ها نيز برحسب خصوصيات فردي بيمار و شدت اسکار از روش‌هاي پيلينگ شيميايي، ميکرودرم ابريژن و يا پانچ گرافت و ليزر استفاده مي‌شود و حتي براي بعضي بيماران از چند روش با فواصل کمک مي‌گيريم.
www.salamat.com