چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

زني 52 ساله هستم . مي‌خواستم بدانم که آيا استفاده از کرم‌هاي ضدچروک و دور چشم در سن من عوارضي دارد؟

پاسخ :
خانم‌ها از سن 30 سالگي به بعد به تدريج و به آرامي پوست‌شان نازک و خشک مي‌شود به خصوص آنها که بدون کرم ضدآفتاب سال‌هاي طولاني در معرض آفتاب مستقيم بوده‌اند، به تدريج متوجه چين و چروک‌ در صورت و به خصوص دور چشم‌ها مي‌شوند. بنابراين اگر پيش از بروز چروک‌ها تحت نظر پزشک از کرم‌هاي ضدچروک صورت و دور چشم، مرطوب کننده‌ها و ضدآفتاب مناسب استفاده کنيد، بروز چين و چروک‌ها به تعويق خواهد افتاد و مصرف اين کرم‌ها براي مراقبت از پوست بايد مداوم و هميشگي باشد و به جاي عارضه، از سود ناشي از آن لذت خواهيد برد.
www.salamat.com