چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مبتلا به ميگرن هستم و از ترس عوارض جانبي داروهاي شيميايي به گياهان دارويي روي آورده‌ام. آيا شما اثر اين قبيل جوشانده‌ها و داروهاي گياهي را تاييد مي‌کنيد؟

پاسخ :
جالب است بدانيد که همين داروهاي ميگرن موجود که شما گمان مي‌کنيد از مواد شيميايي هستند، درواقع از گياهان و به شکل استريل و تحت نظر کمپاني‌هاي پيشرفته دارويي ساخته شده‌اند. اين داروها البته در مقايسه با داروهاي گياهي بهترند چون اشخاص علمي و دانشگاهي دوز آنها را تعيين کرده‌اند. اين کار شما يعني جوشانده گياهي خوردن، در حالي که همان قرص گياهي در اختيارتان هست، مانند استفاده از گاري در زماني است که ماشين به سهولت در اختيارتان است. آنچه مبتلايان به ميگرن بايد مد نظر قراردهند اين واقعيت است که استفاده بي‌رويه از داروهاي مسکن مي‌تواند عامل سردردهاي ميگرني باشد. شما بايد به کمک پزشکتان مصرف اين داروها را محدود کنيد تا بدن دوباره بتواند مرکز کنترل درد در مغز را بازسازي کند.
www.salamat.com