چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مي‌خواستم بدانم کار کردن در نساجي خطرناک‌تر است يا اشتغال به شغل ريخته‌گري؟ شرايطي براي من پيش آمده که بايد يکي از اين شغل‌ها را انتخاب کنم. شما کدام را پيشنهاد مي‌کنيد؟

پاسخ :
ابتدا لازم است يادآور شوم که در انتخاب شغل فاکتورهاي زيادي دخالت دارد که مهم‌ترين آن، علاقه است. در ضمن هر شغلي مخاطرات خاص خود را دارد که فرد شاغل بايد نسبت به آن مخاطرات آگاهي داشته باشد و اقدامات لازم را براي حفاظت در مقابل آن مخاطرات انجام دهد. درخصوص دو شغل نساجي و ريخته‌گري بايد متذکر شوم که شغل در بخش‌هاي گوناگون نساجي و در انواع متفاوت ريخته‌گري مشکلات خاصي را دارد که نمي‌توان به طور کلي به عنوان مخاطرات مشاغل نساجي و ريخته‌گري نام برد، هر چند که مشکلات بهداشتي گزارش شده در مشاغل ريخته‌گري بيشتر بوده است.
www.salamat.com