چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

پسر من مدتي است در يک صحافي مشغول به کار شده است، چند روز بعد از شروع کارش دچار سرفه، عطسه و قرمزي چشم و آبريزش بيني شده است، ممکن است اين حالات در اثر شغل جديدش ايجاد شده باشد؟

پاسخ :
علايم ذکر شده مختص به يک عامل نيست و دلايل متعدد مي‌تواند سبب بروز اين علايم شود مانند آلرژي و... اما در شغل‌ صحافي به دليل استفاده از چسب‌ها، امکان بروز علايم فوق وجود دارد و علايم ذکر شده مي‌تواند به شغل صحافي نسبت داده شود البته در صورتي که بعد از ترک محل کار، علايم فوق از بين برود.
www.salamat.com