چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

من و همسرم ايده‌هاي متفاوتي براي تربيت فرزندمان داريم و گاهي با هم دعوا مي‌کنيم. لطفا راهنمايي کنيد. چطور با هم کنار بياييم؟

پاسخ :
اين تعارض بسيار مشکل‌آفرين است. اگر بچه شما با يک شيوه تربيت بشود، بهتر از آن است که با تعارض شما بر سر شيوه درست تربيتي مواجه شود. بنابراين در حضور بچه‌ها طوري رفتار کنيد که انگار هيچ اختلاف نظري بر سر تربيت او نداريد. در جلسه دو نفره با هم گفتگو بکنيد و يکديگر را متقاعد کنيد تا به روشي مشترک برسيد.
www.salamat.com