چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

براي خوشايند نامزدم تغييراتي در ظاهر خود از جمله حجابم داده‌‌ام. چون علاقه زيادي به او دارم. آيا اين تطابق نداشتن اعتقادات ما مشکل‌آفرين است؟

پاسخ :
براي شروع يک زندگي بهتر است طرفين از نظر اعتقادي در يک سطح باشند. اينکه شما تن به پذيرش خواسته‌اي بدون اعتقاد و پذيرش قلبي بدهيد و گمان کنيد با همين تغييرات مي‌توانيد دل يکديگر را به دست آوريد، مي‌تواند کم‌کم از شفاف‌سازي آغازين زندگي که جزو ضروريات مهم است بکاهد. شما بايد بگوييد من تا اين حد از اعتقاد را دارم و بر اين باورم. شما اگر مي‌خواهيد، مرا بپذيريد وگرنه ما براي همديگر ساخته نشده‌ايم. شفاف بگوييد که در چه سطحي از تبعيت اصول ديني قرار داريد، جدا از اينکه چه نوع پوشش بهتر است يا چه اعتقادي برتر است. يکسان نبودن ريشه اعتقادي مي‌تواند زمينه مخالفت و نزاع را بيافريند و آرامش شما را تهديد کند.
www.salamat.com