چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

درباره شوخي و بازي بچه‌ها و ضرباتي که ناگهاني به چشم مي‌خورد، چه مشکلاتي را بايد جدي تلقي کنيم؟ برخورد مشت و شيء به چشم کودک و سوزش آن، تاري‌ديد و يا خون‌مردگي عروق چشم، کدام را بايد جدي بگيريم؟

پاسخ :
در ضرباتي که به چشم مي‌خورد، مهم‌ترين کار پوشاندن چشم با يک وسيله محافظ مانند شيلدهاي چشمي است تا از ايجاد صدمات بيشتر جلوگيري شود. دستکاري چشم براي خارج کردن جسم خارجي به خصوص اگر پارگي در چشم اتفاق افتاده باشد، مي‌تواند به صدمات بيشتر منجر شود. بنابراين پوشاندن چشم و رساندن خود به متخصص چشم پزشک اقداماتي است که بايد انجام شود. در صورت ايجاد ضربات چشمي با وسايل غيربرنده مانند مشت، برخورد به داشبورد ماشين در هنگام تصادف و... ممکن است خون‌ريزي در پلک‌ها و سفيدي چشم ايجاد شود که به خصوص در صورتي که همراه تاري‌ديد، دوبيني، درد شديد باشند، لازم است تحت معاينه فوري قرار گيرند.
www.salamat.com