چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

پسر 8 ساله‌اي دارم که بسيار ترسو و خجالتي است. معلمان مدرسه هميشه براي اين موضوع مرا به مدرسه مي‌خوانند. لطفا مرا راهنمايي کنيد.

پاسخ :
اگر مشکل او رفتار علامت‌داري باشد که با کار و زندگي تداخل پيدا کرده است و علامت‌هايي مثل تپش قلب، لرزش صدا و... در هنگام حضور در جمع دارد، بايد نزد روان‌پزشک جهت درمان مراجعه کنيد تا با دارودرماني علايم جسمي او کاسته شود. اما مي‌توانيد در کلاس‌هاي ورزشي يا موسيقي گروهي ثبت‌نامش کنيد که با تمرين در جمع از ترس و خجالتش کاسته شود. گروه‌درماني و ايجاد حس رقابت باعث مي‌شود مشکل او حل شود.
www.salamat.com