چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

پسر 10 ساله‌اي دارم که نقاشي‌ها و حرف‌هايش درباره مسايل جنسي مرا نگران مي‌کند. چطور اين مشکل را بدون اين که آسيبي به او برسد مخفيانه درمان کنم؟

پاسخ :
کودکان دچار چنين مشکلاتي ممکن است الگوي‌هاي رفتاري آموخته شده را با ديدن يا شنيدن مواردي اينچنين الگوبرداري نمايند. در مورد اين کودک مي‌توان با تقويت رفتارهاي خوب و همچنين عدم تقويت اين رفتار بد از ادامه آن جلوگيري کرد. روش‌هاي تقويت مثبت و تقويت منفي براي خاموشي اين رفتار نگران‌کننده بايد به شما آموزش داده شود بنابراين بهتر است هرچه سريع‌تر به يک روان‌شناس يا روان‌پزشک مراجعه کنيد.
www.salamat.com