چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

پسر 4 ساله‌ام به پوشيدن لباس‌هاي دخترانه علاقه دارد و کارهاي مرا تقليد مي‌کند. چگونه نگراني‌ام را رفع کنم و مطمئن شوم رفتارش اشکالي ندارد؟

پاسخ :
پوشيدن لباس جنس مخالف در بچه‌ها به شرطي که تشويق محيطي وجود نداشته باشد، براساس برخي از متون علمي تا سن پنج سالگي موجب نگراني نيست. هر چند هويت جنسي در کودکان در اين سنين شکل مي‌گيرد ولي لازم است يک فرد خبره روابط کودک و خانواده را تحليل کند، چرا که در برخي خانواده‌ها به علت تمايل به داشتن فرزندي از جنس مخالف فرزند متولد شده، رفتارهاي تشويقي براي انجام کارها يا بازي‌ها و يا پوشانيدن لباس جنس مخالف فرزند متولد شده صورت مي‌پذيرد که موجب اشکالات جدي در رشد رواني کودک مي‌گردد. به اين منظور لازم است در ساير رفتارهاي کودکان از جمله ارتباطات با ساير هم‌سن و سالان و همچنين بازي‌هاي کودکانه دقت بيشتري شود که اگر در اين موارد نيز تمايلي به انجام کارهاي جنس مخالف باشد، به پي‌گيري جدي نياز است.
www.salamat.com