چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

من و همسرم حدود سه سال است که ازدواج کرده‌ايم. همسرم به تازگي باردار شده‌ است. مي‌خواستم سوال کنم که آيا ممکن است بارداري موجب بروز تغييراتي در ميل جنسي او بشود؟

پاسخ :
در دوران بارداري ممکن است روابط جنسي زوجين به علت تغييرات فيزيکي و روان‌شناختي در خانم‌ها دچار تغييراتي بشود. بنابر تحقيقات انجام شده، اميال جنسي افراد در بارداري تغييرات زيادي مي‌کند. در برخي افراد بارداري موجب افزايش ميل جنسي مي‌شود ولي در برخي افراد ممکن است اين مساله خودش را با کاهش ميل جنسي نشان دهد. در گروهي در سه‌ماهه اول حاملگي ميل جنسي کاهش و بعد از آن نسبتا افزايش يافته و به شرايط قبل از بارداري مي‌رسد. در برخي افراد حاملگي موجب تغيير خاصي در اميال جنسي نمي‌شود. در يک بارداري طبيعي تا وقتي که زن از نظر پزشکي سالم است دليلي براي محدود کردن فعاليت جنسي وجود ندارد. به اين منظور پيشنهاد مي‌شود جهت دريافت شرايط محدوديت فعاليت جنسي در بارداري به يک متخصص زنان و جهت مشاوره و آگاهي از شيوه فعاليت جنسي در بارداري به يک متخصص مسايل جنسي مراجعه کنيد. در خيلي از موارد مراجعه به يک متخصص و صحبت کردن پيرامون اين مساله موجب حل مشکل خواهد شد.
www.salamat.com