چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

پشت چشم راست دختر 9 ساله‌ام خشک و حاوي دانه‌هاي ريزي است، چه کنم؟

پاسخ :
اگر هر دو پلک خشک و حاوي دانه بود احتمال بيماري اگزما آترپس بود ولي چون فقط پلک راست دچار ضايعه است احتمالا به دليل تومورهاي خوش‌خيم است که بايد به پزشک مراجعه کنيد. گاهي پزشک در معاينه باليني به تشخيص قطعي نمي‌رسد بنابراين يکي از دانه‌ها را به آزمايشگاه آسيب‌شناسي مي‌فرستد تا براي درمان مناسب، دقيقا نوع تومور خوش‌خيم مشخص شود.
www.salamat.com