چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

يک سال است ازدواج کرديم و شوهرم شش ماه است که براي کار به خارج رفته اما من دلم براي او تنگ نشده، آيا رابطه ما اشکال دارد؟

پاسخ :
خيلي طبيعي است که اگر دو نفر نسبت به هم کشش عاطفي داشته باشند براي هم دلتنگ شوند. حال اگر شما براي همسرتان يا بالعکس هيچ‌ دلتنگي نداريد، بايد در آن رابطه و کشش عاطفي‌تان شک کرد. حتي دلتنگي دوستان براي همديگر نيز بر همين اساس است و درجه‌بندي آن به ميزان وابستگي روحي و عاطفي بين آنها تنظيم مي‌شود. شما حتما دوست‌هايي داريد که اگر ماه‌ها آنها را نبينيد دلتان تنگ نمي‌شود، در حالي که دوست‌هايي نيز داريد که اگر هر هفته آنها را ملاقات نکنيد از شدت دلتنگي کلافه خواهيد شد. يعني شما نسبت به آن دوست کمتر وابستگي داريد تا با اين يکي که زودتر دلتنگش مي‌شويد. قطع به يقين در بين همسران آن کشش عاطفي به حدي است که خلأ عاطفي و دلتنگي را دربردارد. مگر مي‌شود زن و شوهري شش ماه يکديگر را نبينند و اصلا دلشان براي هم تنگ نشود؟! توصيه مي‌کنم حتما شما به يک روانشناس و يا مشاوره خانواده مراجعه کنيد تا بررسي شويد. شايد مشکلي در روابط شما باشد که موجب اين بنيان کليشه‌اي خانوادگي شده است. البته در افرادي که در اصطلاح عوام سرد بوده و از منظر عاطفي مستقل هستند، چنين مواردي زياد ديده مي‌شود اما آنها نيز بعد از 6 ماه معمولا دلتنگ خواهند شد. شما بايد بررسي شويد که از نظر طبع عاطفي، جزو کدام گروه از افراد هستيد.
www.salamat.com