چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

پسر نوجوان من با تلفن زياد حرف مي‌زند و گهگاهي با موبايل من، مخفيانه به برخي دوستانش که من آنها را نمي‌شناسم، پيامک مي‌دهد. توصيه مي‌کنيد چه برخوردي با او داشته باشم؟

پاسخ :
اگر قرار باشد شما مستقيما به روي او بياوريد که من فهميدم تو با تلفن همراه من با فلاني تماس گرفتي، چون با استقلال‌طلبي دوران نوجواني و افکار او مغايرت دارد، پسر شما را در سيکل معيوب لجبازي مي‌اندازد و نه تنها ديگر از خانه تماس نمي‌گيرد بلکه يک موبايل شارژي که قيمت کمي هم دارد مي‌خرد و مخفيانه و اتفاقا حريص‌تر ادامه مي‌دهد. شما بايد از طريق روش غيرمستقيم به او بفهمانيد اين دوره بسيار حساس است و اگر در ورطه عشق و عاشقي و دل بستن و کندن بيفتد از اصل موضوع فاصله مي‌گيرد. روزي به خودش مي‌آيد که از سن کنکور و درس گذشته و به جاي رسيدن به آرزوها و موفقيت، عمرش را به بطالت گذرانده است. از سوي ديگر چون نوجوان نياز عاطفي برقراري رابطه را دارد بايد با تدارک ديدن نشست‌هاي خانوادگي هفتگي او را با همسالان که يا خويشاوند و يا دوست هستند و شما آنها را مي‌شناسيد و به آنها اطمينان داريد، مواجه کنيد. حس مطرح کردن و رقابت درسي آنها اغلب موجب ارتقا و پيشرفت آنها خواهد شد.
www.salamat.com