چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

براي ريزش موهايم ماينوکسيديل استفاده مي‌کردم اما در مدت حاملگي آن را قطع کردم. حالا که زايمان کردم، دچار ريزش موي دوباره شدم. مي‌توانم خودم دوباره ماينوکسيديل بزنم؟

پاسخ :
ماينوکسيديل براي درمان ريزش موي ارثي – هورموني استفاده مي‌شود و طول دوره درمان اغلب چند سال است. البته بعد از زايمان نيز ريزش موي موقتي پيدا مي‌شود که اغلب در عرض يک سال به حالت طبيعي برمي‌گردد و نياز به درمان خاصي ندارد.
www.salamat.com