چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

واقعا افزودن عصاره‌هاي گياهي مانند حنا و يا عسل، تخم‌مرغ و غيره به شامپوها سودمند است؟

پاسخ :
به دليل اينکه مصرف‌کنندگان درباره شامپوها خيلي حساسيت دارند و مرتب نوع و مارک شامپوي خود را عوض مي‌کنند، رقابت بالايي در بازار عرضه شامپوها ديده مي‌شود. بنابراين توليدکنندگان با افزودن ترکيبات مخصوص و ارايه تبليغات درصدد جلب توجه مصرف‌کنندگان هستند. طي سال‌هاي گذشته، اول پروتئين و سپس عصاره گياهان و حالا آلوئه‌ورا و حنا معروف شده‌اند. ادعا شده برخي از اين ترکيبات طبيعي خواص ويژه‌اي دارند،‌ اگرچه براي اين ادعا هيچ يا کمتر شواهد علمي وجود دارد. چون مو يک بافت مرده است، پس قابل تغذيه کردن نخواهد بود. اغلب شامپوها داراي کيفيت نرم‌کنندگي هستند اگرچه هدف اوليه تميز کردن موهاست. اگر شما نرم‌کننده‌ها را مجزا مصرف کنيد، اثر بهتري اعمال مي‌شود.
www.salamat.com