چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

24 ساله هستم. ابروهايم را تاتو کردم ولي پشيمان شدم. چند جلسه ليزر لازم دارم تا به‌طور کامل پاک شود؟

پاسخ :
انجام تاتو يا خالکوبي غير از موارد محدود پزشکي توصيه نمي‌شود. متاسفانه سالن‌هاي به اصطلاح زيبايي به منظور کسب درآمد، خانم‌ها را تشويق به تاتو مي‌کنند. تاتو ممکن است عوارضي از قبيل عفونت، انتقال ويروس‌ها، واکنش پوست به ماده تاتو، تغيير رنگ تاتو و غيره به همراه داشته باشد. متاسفانه اگر تاتو در محل رشد موهاي ابرو باشد ليزر سبب تخريب موهاي ابرو هم مي‌شود ولي اگر خارج از محل رشد موهاي ابرو باشد، بسته به اينکه از چند رنگ استفاده شده باشد، نياز به دفعات متعدد ليزردرماني دارد که بعد از معاينه دقيق مي‌توان اظهارنظر قطعي کرد.
www.salamat.com