چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

لطفا درباره صحت اثر شير ترش شده بر زيبايي پوست توضيح دهيد. اگر پاسخ مثبت است، دليلش را هم توضيح بفرماييد.

پاسخ :
ترش شدن هر ماده غذايي به علت کهنگي و فاسد شدن آن به علت فعاليت ميکروب‌ها در آنهاست. شايد در زمان کلئوپاترا که مواد آرايشي بهداشتي مانند امروز وجود نداشته است، بانوان به هر وسيله در دسترس براي زيباتر شدن متوسل مي‌شده‌اند ولي مطمئن باشيد زيبايي برخي‌ها به دليل ماليدن شير ترش شده نبوده است بلکه به دليل زيبايي ژنتيکي خودشان بوده است. از نظر علمي شير ترش شده نه تنها هيچ اثري ندارد بلکه ممکن است سبب عفونت پوست بشود.
www.salamat.com