چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا واقعا فقدان رضايت جنسي در ميان همسران،‌ مي‌تواند موجب سوق دادن آنها به سمت مشاجره و طلاق شود؟

پاسخ :
نوع رفتار همسران، ابزار مهمي در برقراري ارتباط عميق عاطفي بين آنهاست. هر وقت عملکرد جنسي دچار اختلال شود، اختلالات جنسي بروز مي‌کند. با توجه به مسايل فرهنگي در جامعه ما زوجين به طور عمده راجع به اين مسايل صحبت نکرده و به دنبال راه‌حلي نيز نمي‌گردند. شايد خيلي از افراد نارضايتي جنسي را يک اختلال که قابل پيگيري و درمان است، ندانند. به مرور اين مساله خودش را در ساير حيطه‌هاي ارتباطي زوجين نشان داده و موجب از دست رفتن تفاهم در زندگي مشترک مي‌شود. بهتر است به يک روان‌درمانگر مراجعه کنيد.
www.salamat.com