چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

لطفا درباره روش‌هاي راهنمايي کنيد. چه داروي گياهي يا شيميايي بخورم که مطمئن باشم موجب پيشگيري اورژانسی از بارداري شود؟

پاسخ :
روش پيشگيري اورژانس از بارداري امروزه استفاده دو قرص لونوژسترل 75 ميلي‌گرم به فاصله دو تا پنج روز از نزديکي است. اما اين قرص با اين مقدار دارو در ايران نيست و به جاي آن مي‌توان از يک قرص جلوگيري براي مثال HD دو عدد صبح و دو عدد شب (به فاصله 12 ساعت) تا پنج روز پس از مقاربت استفاده کرد. داروهاي گياهي در اين باره بي‌فايده‌اند. اما نکته مهم اين است که کسي که نمي‌خواهد حامله شود بايد از يک روش مطمئن‌تر از پيش استفاده کند که نياز به مصرف اورژانسي دارو نباشد. در اين باره البته بايد با پزشک خود مشورت کنيد.
www.salamat.com