چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

جواني 22 ساله هستم. چند بار براي درمان کمي‌ موهاي صورت به پزشک مراجعه نموده‌ام که هر بار ماينوکسيديل تجويز نموده‌اند ولي به علت حساسيت به اين دارو ثمري نداشته است اولا اين سوال را دارم که آيا راه درماني ديگري وجودي دارد؟ ثانيا، اين مشکل درمان‌پذير هست يا نه؟

پاسخ :
در هر مرد جواني پس از بلوغ و حداکثر تا سه، چهار سال بعد موهاي ريش و سينه به حداکثر تعداد رويش مي‌کند که وابسته به هورمون آندروژن مردانه است. متاسفانه مرداني که دچار کم‌مويي ريش هستند هيچ‌گونه درماني ندارد و مصرف ماينوکسيديل و يا داروهاي آندروژنيک تاثيري در افزايش تعداد موهاي صورت آنان ندارند. اگر شنيده‌ايد در خانم‌ها مصرف محلول ماينوکسيديل سبب ضخيم‌شدن و سياهي کرک‌هاي صورت مي‌شود، صحيح است و دليل آن اين است که در بعضي خانم‌ها کرک‌هاي ظريف در صورت هست که با محلول ماينوکسيديل ضخيم مي‌شوند ولي در مرداني مانند شما به هيچ وجه اين کرک‌هاي نازک وجود ندارد وگرنه به‌طور طبيعي بعد از بلوغ ضخيم مي‌شد.
www.salamat.com