چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

فزرند نوجوان من هميشه خسته است. هرچه به او مي‌گويم شب‌ها زودتر بخواب و صبح زود بلند شو، گوش نمي‌کند. کامپيوتربازي او گاهي تا ساعت دو نيمه‌شب ادامه دارد. آيا با فروختن کامپيوترش مي‌توانم او را از اين حالت رخوت و خستگي دربياورم؟

پاسخ :
اين‌گونه که از پرسش‌ برمي‌آيد اين نوجوان به علت سرگرم شدن با کامپيوتر شب‌ها دير مي‌خوابد و در نتيجه خسته و خواب‌آلود است. طبعا چاره کار در تغييردادن اين برنامه ناسالم است. به فرزند خود کمک کنيد برنامه‌اي براي اوقات درس، مطالعه، سرگرمي، ورزش و کار با کامپيوتر در نظر بگيرد که در آن تناسب رعايت شده باشد. نيازي به فروختن کامپيوتر او نيست. اگر بر اجراي برنامه تنظيمي او نظارت داشته باشيد و آن را با جديت دنبال کنيد، نتيجه مناسب به دست مي‌آيد. گاهي يک نوجوان منزوي ممکن است براي کاهش انزواي خود به وسايل مکانيکي يا الکترونيکي پناه ببرد. بکوشيد او با دوستان مناسب و هم‌سن خود ارتباط پيدا کند و او را با خود به نقاط ديدني و طبيعي ببريد و همراه او ورزش کنيد تا با جنبه‌هاي تفريحي ديگر زندگي آشناتر شود.
www.salamat.com