چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

من 2 ماهه ازدواج کرده‌ام. می‌دونم که اگه در رابطه جنسی مقعدی زن هم لذت ببرد حرام نیست. لطفا راهنمایی می‌کنیدکه چگونه می‌توانیم رابطه جنسی مقعدی بدون درد داشته باشیم؟ چون همسرم از من درخواست کرده و من می‌ترسم. چگونه انجام بدهیم که درد نداشته باشد و من هم نترسم؟

پاسخ :
خواهر گرامی باید بدانید که این مساله به هر حال مکروه می باشد و علاوه بر کراهت شرعی از لحاظ پزشکی و بهداشتی مطلوب نیست. حتما مطلب زیر را بخوانید و به همسرتان نیز اطلاع دهید و بر روی این مساله به توافق برسید و حتی المقدور از این عمل بر حذر باشید.
باید ذکر کنیم که در خصوص نزدیکی از پشت فتاوای مراجع به شرح ذیل است:
حضرات آیات عظام امام خمینی، امام خامنه‌ای، صافی، مکارم، و نوری: این عمل کراهت شدید دارد. (البته آیت الله خامنه‌ای می‌فرمایند: احتیاط در ترک آن است مخصوصاً اگر زن راضی نباشد، حرام است.).
حضرات آیات عظام سیستانی و فاضل: اگر زن راضی باشد، کراهت شدید دارد و اگر راضی نباشد، بنابر احتیاط واجب جایز نیست.
حضرات آیات عظام بهجت، تبریزی، وحید: بنابر احتیاط واجب جایز نیست.
به‌طور کلی این نوع نزدیکی خارج از طاقت جسمی و گرایش جنسی زن است. و مضراتی بدین شرح دارد:
1- فشار به پشت زن، به علت تنگی مجرا موجب تحریک عصب‌های تناسلی مرد می‌شود و آن موجب فعالیت کیسه منی خواهد شد.
2- اندام جنسی مرد در آن حالت ممکن است به میکروب آغشته شده و باعث عفونت‌های ادراری در مرد شود و در صورتی که در همان حالت از راه طبیعی نیز نزدیکی انجام شود میکروب‌ها به بدن زن وارد خواهد شد.
3- پاره شدن پوست مقعد و ایجاد بیماری شقاق یا فیشر که با خونریزی و درد همراه است.
4- پاره شدن اسفنکتر مقعد و دفع بی اختیار گاز و مدفوع.
5- احتمال انتقال بیماری‌های جنسی مثل ایدز و هپاتیت، در صورت آلودگی هر یک از طرفین، در این روش بیشتر است.
6- شوک به علت درد شدید؛ زیرا عصب دهی این ناحیه بیشتر بوده و گیرنده‌های درد آن بیشتر است.