چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

حداقل شرايط لازم براي يک مرد براي ازدواج چيست؟

پاسخ :
شرائط و ويژگي هايي براي مرد و زن الزامي است که با داشتن آن شرايط مي توانند براي ازدواج اقدام کنند. بعضي از اين شرايط عبارتند از:
1. رشد جسماني: يعني زن و مرد آمادگي هاي فيزيولوژيکي براي ازدواج را داشته باشند.
2. رشد اخلاقي: زن و مرد اصول اخلاقي، از قبيل احترام به يکديگر، ملايمت در سخن گفتن، گذشت و عفو و اغماض را حتي الامکان رعايت کنند.
3. رشد اجتماعي: زن و مرد بايد قادر به ايجاد رابطه اجتماعي بوده و به ديگران احترام بگذارند و نقش و وظايف و مسئوليت هاي خود را در برابر مناسبات اجتماعي به نحو مطلوب انجام دهند.
4. رشد عقلي: به توانايي و قابليت انديشيدن و قدرت تميز صحيح از غلط اشاره دارد.
5. رشد عاطفي: به توانايي در مورد احساسات منفي و مثبت و بروز نفرت، خشم، عشق و شادي در محدوده مورد قبول اشاره دارد. زن و مرد بايد توانايي داد و ستد عاطفي و تبادل مهر و محبت را داشته باشند.
در ارتباط با آقايان از جمله شرايط ديگر با توجه به شرايط فعلي اجتماعي و اقتصادي مي توان به وجود شغل مناسب، گذراندن خدمت سربازي، قدرت اداره زندگي از نظر اقتصادي، توانايي فراهم کردن مسکن اشاره داشت.
www.shamimm.ir