چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

چرا بيشتر زنان نسبت مردان خود که مثلا به مسافرتهاي طولاني مي روند حساسيت نشان مي دهند و هميشه در خانه اوقات تلخي مي کنند؟

پاسخ :
به طور قطع يکي از دستاوردهاي ازدواج دستيابي به حمايتهاس عاطفي و برقراري رابطه صميمانه با همسر است. اين مساله براي زنان اهميت بسيار بيشتري دارد. يعني يکي از اهداف اوليه زنان براي ازدواج بدست اوردن همين حمايت عاطفي است.
وقتي مرد ساعات کار طولاني دارد و يا دايما در ماموريت کاري او يا حتي با دوستان خود رفت و امد زيادي دارد و .. زن احساس مي کند که هنوز پايگاه عاطفي لازم را نزد همسر خود به دست نياورده است.
بنابراين کاملا طبيعي است که اگر مسافرتهاي طولاني مدت مي رويد همسرتان چنين واکنش هايي را انجام مي دهند. شما با محبت بیشتر و وقت بیشتری که برای همسرتان می گذارید می توانید تا حد زیادی این واکنش ها را کاهش دهید.
www.shamimm.ir