چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مي خواستم بدانم چه بازي هاي براي کودکان دو ساله مفيد است و آيا مي توان خواندن و شمردن را به آن ها ياد داد؟

پاسخ :
در اين سن استقلال ، کنترل زبان و مهارت هاي جديد کودک روز بروز افزايش مي يابد اما هنوز به خوبي معناي احتياط را نمي داند .
رنگ ها لعابي يا آبرنگ و قيچي در اختيارش بگذاريد تا نقاشي کند و مواد مختلف را بيازمايد .
لوازم و لباس هاي خيالي مثل لوازم دکتر بازي، پليس بازي سبب تحريک قوه تخيلي اوست.
اسباب بازي هاي ساخت و سازي مي تواند ساعت ها او را سرگرم کند .
پازل هايي با قطعات بزرگ نيز با موضوعات آشنا برايش مفيد است .
او را در کارهاي خانه با خود همراه کنيد .
در اين سن او به تقويت مهارتهاي حرکتي ظريف نياز دارد از اسباب بازي هايي استفاده کنيد که نياز به استفاده از پنجه و انگشتان او باشد .
کارهايي مثل کوبلن دوزي را در سال آينده با اوتمرين کنيد .
بازي مداد سايي و ساختن مهر با مداد و سکه و چاپ زدن برايش سرگرم کننده است .
در سنين بالاتر مي تونيد بازي هاي شمارشي و الفبايي بکنيد . آموزش را از طريق بازي انجام دهيد .
در مورد امور طبيعي مثل طلوع و غروب و رنگين کمان و ستاره ها و جمع آوري برگ و گل و کاشتن بذر و .. صحبت کرده و کار کنيد .
با مراجعه به کتابفروشي مي تونيد کتاب هاي خاص سن او را تهيه نماييد . کتاب هايي که علاوه بر نقاشي بتونه مواردي را هم به او آموزش دهد . مثلا در مورد آناتومي بدن و يا جزاي يک ماشين باشد .
www.shamimm.ir